Byggefakta Byggefakta

FAQ - Ofte stillede spørgsmål

Her kan du finde svar på ofte stillede spørgsmål til Analytics PRO.

Hvordan logger jeg ind på Analytics PRO?

• Følg linket i den mail du har modtaget fra os. Vi kan anbefale, at du bogmærker siden, så du nemt kan finde den igen.
    • Skulle du have mistet mailen med login informationerne, kan du kontakte os og få den sendt på ny. Kontakt os på: analyticspro@byggefakta.dk

Hvordan virker Analytics PRO?

Hvordan kan jeg se, at min Analytics PRO virker?

• Der kan gå op til 24 timer inden Analytics PRO henter data første gang.
    • Tjek om HTML scriptet er indsat korrekt i jeres kildekode (på hjemmesiden).
    • Hvis I benytter Google Tag Manager – tjek at tagget er indsat korrekt og at I har valgt 'On all pages'.
    • Du kan tjekke om der er aktivitet, ved at logge ind på jeres Analytics PRO konto.

Hvordan tilføjer vi en bruger til Analytics PRO?

• I kontakter blot analyticspro@byggefakta.dk eller jeres kontaktperson hos os og beder dem om at oprette et login.
    • Her skal vi bruge: Fornavn, efternavn og e-mailadresse.

Hvordan sletter vi en bruger fra Analytics PRO?

• I kontakter blot analyticspro@byggefakta.dk eller jeres kontaktperson hos os og beder dem om at slette det ønskede login.
    • Den bruger vil efterfølgende ikke kunne logge ind.

Hvor finder jeg mit script til at indsætte i min HTML-kode?

• Du finder dit script ved at logge ind på jeres Analytics PRO konto og først klikke på tandhjulet i højre hjørne og derefter klikke på ’Account settings’.
    • Scriptet er det første du ser på denne side, og du skal se bort fra anden del af siden, hvor tagget til Google tag manager vises.

Hvor finder jeg mit tag til at indsætte i Google Tag Manager?

• Du finder dit tag ved at logge ind på jeres Analytics PRO konto og først klikke på tandhjulet i højre hjørne og derefter klikke på ’Account settings’.
    • Tagget er på denne side under HTML-scriptet, som du skal se bort fra, hvis du bruger Google tag manager.

Hvordan opretter jeg en Alert på Analytics PRO?

• Klik på tandhjulet øverst i højre hjørne og klik ’Manage alerts’.
    • Du skal først indtaste hvilken e-mailadresse det skal sendes til og derefter klikke ’Save’.
    • Du kan opsætte både via 'Company name' og via 'Company type'.
    • 'Company type' vælger du på dropdown menu og klikker ’Save’.
    • 'Company name' - her skriver du selve virksomhedens navn, som du vil have notifikationer for (du kan med fordel kopiere navnet fra listen i 'Companies').

Hvordan fjerner jeg en Alert på Analytics PRO?

• Du fjerner en Alert ved at klikke på tandhjulet øverst i højre hjørne på din Analytics PRO konto – her klikker du på 'Manage alerts'.
    • Det er muligt at fjerne en virksomhed/virksomhedstype ved at klikke 'Remove' og du kan fjerne din Alert helt ved at klikke 'Remove' ved e-mailadressen.
    • Du vil nu ikke længere modtage Alerts på din e-mail.

Kan jeg gemme en liste med statistik i Analytics PRO?

• Du kan både gemme og eksportere selvvalgte lister fra alle faneblade i Analytics PRO.

Kan jeg printe en liste med statistik i Analytics PRO?

• Du kan printe en selvvalgt liste ved at klikke på print under hvert faneblad i Analytics PRO.

Hvor ser jeg, hvilke virksomheder der har besøgt min hjemmeside?

• Du kan se hvilke virksomheder, der har besøgt din hjemmeside ved at klikke på 'Companies' i Analytics PRO.
    • Her får du vist en liste over hvilke virksomheder, der har besøgt din hjemmeside i en given periode.
    • Du kan se meget mere i denne video: Det kan du se ved 'Companies'

Hvordan får jeg Analytics PRO til at tracke statistik på min kampagne?

• Ved at klikke på 'Campaigns' i venstre side på din Analytics PRO konto, kan du se statistik på en kampagne, som du har kørt på din hjemmeside.
    • Det eneste det kræver for at 'Campaigns' kan tracke denne data er et UTM-tag. Analytics PRO kan derfor tracke statistik på bannere, kampagner og andet på din hjemmeside.
    • Du kan se mere i denne video: Hvordan tracker jeg statistik på mine kampagner?

Hvordan ved jeg, hvilke aktører i branchen der besøger og interagerer på min side?

• Du klikker på 'Company types', når du er logget ind på din Analytics PRO. Her vil du se en liste over hvilke aktører, der har besøgt din side.

• Du kan se mere i denne video: Det kan du se ved 'Campany types'

Hvor ser jeg hvad mine besøgende klikker på, på min side?

• Du klikker på 'Site content' når du er logget ind på din Analytics PRO. Her vil du se en liste over hvilke sider, aktører der har besøgt din side har klikket på. Samtidig kan du her se, hvis de har downloadet en brochure eller lign.
    • Du kan se mere i denne video: Det kan du se ved 'Site content'

Hvor kommer mine besøgende fra?

• Ved at klikke på 'Referrers' vil du få vist en liste over hvor de besøgende kommer fra. Du vil kunne se et grafisk overblik øverst og nedenfor vises en komplet liste.
    • Du kan se mere i denne video: Det kan du se ved 'Referrers'

Hvordan fjerner jeg mit Analytics PRO tag fra Google tag manager?

Hvordan fjerner jeg mit Analytics PRO script fra min HTML-kode?

• Du fjerner Analytics PRO scriptet ved at klikke ind i kildekoden på din hjemmeside.
    • Du kan se hvilken kode, du skal søge efter ved at finde jeres script under ”Account settings” på din profil på Analytics PRO.
    • Når du har fundet scriptet skal du blot markere det og klikke slet. Har du ikke prøvet det før, så anbefaler vi, at du får din web-ansvarlig eller lignende til at gøre dette, for at undgå at du sletter vigtig kode fra din hjemmeside.
    • Du kan se, hvordan du gør i denne video: Sådan fjerner du jeres Analytics PRO script i jeres HTML-kode