Tilføj (eller fjern) en bruger fra Analytics PRO

Tilføj en bruger

Hvis I ønsker at der er flere hos jer, der skal have adgang til jeres Analytics PRO, kontakter I blot analyticspro@byggefakta.dk eller jeres kontaktperson hos os og beder dem om at oprette et login.

For at vi kan oprette en bruger til jeres Analytics PRO, skal vi bruge: Fornavn, efternavn og e-mailadresse.

Fjern en bruger

I kontakter blot analyticspro@byggefakta.dk eller jeres kontaktperson hos os og beder dem om at slette det ønskede login.

Den bruger vil efterfølgende ikke kunne logge ind.