Byggefakta Byggefakta

  Dét kan du have på din profil

  Her kan du se, hvad du kan have af indhold på din firmaprofil hos Byggematerialer.

  Firmaprofilens forside

  På firmaprofilens forside fremgår først og fremmest dit firmanavn, hvorunder du kan have en virksomhedsbeskrivelse og informationsbokse. Boksene kan eksempelvis være: bæredygtighed, historie, showrom eller andet som du tænker, der er relevant at fremhæve ved din virksomhed.

  Desuden vil der i højre side af din profil være en kontaktformular, hvor det er den mail, som I tidligere har angivet som kontaktmail, der vil modtage jeres profils henvendelser. Derudover fremgår jeres adresse, tlf. nummer, mailkontakt, link til jeres website samt links til eventuelle sociale medier.

  forside...

  Hovedprodukter og underprodukter

  Som standard har du mulighed for at have 3 hovedprodukter på din profil. Ved hvert hovedprodukt fremgår en titel, en undertitel samt et billede på forsiden. Går man ind på produktet, er der mulighed for at have en længere produktbeskrivelse samt op til 3 billeder på produktet, som kan køre i en karrusel. Inde på produktet er det desuden muligt at have underprodukter, som kan være: produktinfo, beskrivelsestekster, brochurer, videoer, BIM-objekter og CAD-detaljer. Alle underprodukterne vil have links, som peger til jeres hjemmeside.

  Du har desuden mulighed for at få tilkoblet certifikater til din profil – dette kunne eksempelvis være Svanemærket, DGNB eller PEFC.

  produkter...

  Referenceprojekter

  Du har mulighed for at have referenceprojekter på din firmaprofil. Kontakt din konsulent hos os, hvis det har interesse. For at vi kan oprette referenceprojekterne, skal vi bruge: en beskrivelse af projektet, hvad der er leveret til projektet og hvilket produkt I har anvendt.

  Vi har de fleste informationer om projekterne, som vi trækker fra vores Projektdatabase.
  Du kan starte med at søge på projekter her >>

  ref-pro-komproment...

  Nyheder

  Du har mulighed for at tilvælge nyheder til din profil. Dine nyheder er hver især med i et af vores nyhedsbreve, som udkommer hver uge til +30.000 modtagere i byggebranchen. Hermed kan du bruge en nyhed i Byggematerialers nyhedsbrev til at fortælle læseren om dine produkter, projekter og alt som giver jeres firma værdi.
  Kontakt din konsulent hos os, for at høre mere om muligheden for at være med i vores populære nyhedsbrev.

  Hvor bliver min nyhed vist?

  Din nyhed udkommer i nyhedsbrevet til +30.000 modtagere i byggebranchen. Din nyhed vil samme dag blive vist på forsiden af byggematerialer.dk, den vil ligge på jeres firmaprofil og under de kategorier den er koblet på, samt under den tilknyttede produktgruppe. Herudover vil der komme et opslag på byggematerialers LinkedIn og Facebook profil.

  nyheder...