Byggefakta Byggefakta

  Få styr på din profils statistik

  Læs mere om hvad du kan se af statistik ved din profil på Byggematerialer - og hvordan du kan bruge tallene.

  Hvad kan jeg se af statistik?

  Ved at logge ind på jeres statistik kan i få et overblik over aktiviteten der har været på jeres firmaprofil på Byggematerialer.dk

  I toppen er det muligt at vælge en periode som oversigten skal vise statistik over. Her kan du vælge år og måned. Her kan du også vælge at få en rapport eksporteret til PDF.

  statistik1

  Først ser du et overblik (overview) over visningerne og detaljeret visninger på jeres firma side og hertil også jeres produkter og evt. nyheder og reference projekter.

  • Impressions: dækker over hvor mange gange din virksomhed, produkt eller nyhed er blevet vist i et søgeresultat i den valgte periode.
  • Detail view: dækker over hvor mange der har klikket videre fra en søgning eller direkte besøgt din virksomhed, produkt eller nyhed i den valgte periode.
  • Klik gennemgang: er hvor mange der har klikket et sted på din firmaprofil i den valgte periode. 

  statistik-overview1

  Nederst under 'Bestillinger' kan du se en liste over de henvendelser, som I har modtaget fra potentielle kunder (leads). De har udfyldt en formular på jeres firmaprofil eller et af jeres produkter, hvor de f.eks. har bedt om mere information, et tilbud eller lignende.

  bestillinger1