Byggefakta Byggefakta

  Alle artikler

  Bliv en del af Grow Your Business Friends netværket

  Bliv en del af Grow Your Business Friends netværket Som bruger på Grow Your Business og har du mulighed for at blive en del af Netværket Grow Your Business Friends. Med Grow Your Business Friends, har du mulighed for, uden beregning, at indgå i et kommercielt branchenetværk (i form af en kontaktliste). Langt de fleste af vores brugere, er også en...

  Identificer de mest erfarne aktører per segment

  Identificér de mest erfarne aktører per segment Se, hvordan du finder de mest erfarne aktører inden for et specifikt segment.

  Team setting for rådgivere

  Teamdannelse for rådgivere Når du laver sætte dit team som rådgiver i byggebranchen, er der nogle forskellige elementer, du skal tage højde for. Du kan se, hvilke og hvordan du gør i videoen nedenfor. I denne video lægger vi vægt på, hvordan du udvælger det stærkeste team til totalentrepriser.

  Sådan laver du et kundeopslag

  Sådan laver du et kundeopslag med Grow Your Business Når du har brug for at få mere detaljeret viden om specifikke bygherrer, entreprenører, arkitekter, ingeniører og projekter mv., kan du lave et kundeopslag og blive klogere på detaljerne.

  Sådan laver du bogmærker og gemmer din søgning

  Sådan laver du bogmærker og gemmer din søgning Har du brug for at navigere rundt mellem forskellige søgninger? Se, hvordan du gemmer din søgning som et bogmærke, så du altid kan vende tilbage til dem.

  Sådan selekterer du dit marked

  Sådan selekterer du dit marked I denne video får du en gennemgang af, hvordan du finder frem til de projekter, der er mest relevante for dig.