Byggefakta forside

SMART CRM CONNECTOR

Søg, kvalificér og udvælg relevante byggeprojekter og offentlig udbud i SMART og overfør dem med ét klik til dit CRM.

Bliv kontaktet

SMART_CRM_ikon-vertical-03

Hurtigt og enkelt med standard plug-in

Med SMART CRM Connector har det aldrig været nemmere og mere sikkert at integrere SMART til dit CRM. Du skal ikke bekymre dig om komplekse konsulent- eller udviklingsprojekter, da denne integration nemt kan aktiveres i dit CRM-system.

Få mere ud af dit CRM med SMART CRM Connector

Projektdata fra SMART kombineret med din eget CRM, giver din salgs-, marketing- og serviceafdeling hel unik viden og timing over for emner, kunder og leverandører.

• Undgå programmering eller tung konfiguration
  • Få indbyggede funktioner til best-practice arbejdsgange i CRM
  • Opdateres løbende med nye funktioner
  • Virker altid til din version af CRM

Med et standard plug-in kan I starte jeres salgsproces, oprette aktiviteter, lave tilbud mv. med det samme.

Bliv kontaktet og hør mere om dine muligheder >>>

SMART CRM Connector er udviklet af vores samarbejdspartner  Siteshop_Logo

Se hvor nemt I kommer i gang

Så nemt er det

SMART CRM Connector gør det muligt for alle SMART brugere at automatisere projektoverførsler til CRM, hvilket reducerer tidskrævende manuelle processer og sikrer, at værdifuld data tilføjes direkte til dit CRM.

1. Udvælg projekter i SMART og overfør dem til dit CRM med ét klik

2. Projekterne, med de ønskede felter, bliver overført til dit CRM

3. Vælg de projektroller (firmaer og personer) du ønsker at koble til de enkelte projekter i dit CRM

Findes projektrollerne allerede i CRM, viser integrationen dig, hvilke andre projekter de er koblet på samt salgsaktiviteter.

Sker der ændringer projektdetaljer i SMART opdateres de automatisk i dit CRM.

Processen

Dine fordele

• Overfør dine projekter fra SMART til dit CRM med ét klik

• Kombiner dine arbejdsgange med SMART i dit CRM

• Spar tid og ressourcer ved at undgå manuelle opdateringer

• Undgå dubletter i dit CRM-system

• Se projektdata fra Danmark, Sverige, Norge og Finland i én integration

• Installationen er hurtig og nem

FAQ

Hvilken projektinformation får jeg adgang til ved hjælp af SMART CRM Connector?

Al information, der er tilgængelig i SMART for projekter, udbud, kontakter, virksomheder er også tilgængelige i jeres CRM system.

Kan vi importere alle data til vores CRM?

Vi anbefaler ikke at importere ufiltrerede leads, da du skal foretage manuel filtrering i dit CRM. SMART leverer indbyggede værktøjer til automatisk leadfiltrering, som kan sættes op af vores supportteam, så du kun får relevant information til dit CRM.

Findes der nogen begrænsninger?

Vi har ingen begrænsninger på antallet af downloads, du kan foretage, eller hvor ofte du kan importere nye oplysninger. Vi begrænser antallet af projekter, der returneres i en import til 20.000 og antallet af virksomheder til 10.000. Ingen af ​​vores kunder når disse grænser takket være implementeringsanbefalingerne ovenfor.

Udfyld formularen og få en gratis gennemgang

Få en gratis gennemgang af SMART API og integration. Vi viser dig, hvordan du kan få overført dine byggeprojekter fra SMART til dit CRM.