Byggefakta Byggefakta

Hvordan kan jeg tjekke, at min Analytics PRO virker?

Fra du har modtaget din velkomstmail med login, kan der gå op til 24 timer inden Analytics PRO henter data første gang.

Tjek om HTML scriptet er indsat korrekt i jeres kildekode (på hjemmesiden).

Hvis I benytter Google Tag Manager – tjek at tagget er indsat korrekt og at I har valgt 'On all pages'.

Du kan tjekke om der er aktivitet, ved at logge ind på jeres Analytics PRO konto. Her vil du på forsiden eller 'Dashboardet' kunne se at der sker aktivitet.

Er du i tvivl om din Analytics PRO virker, kan du kontakte os på: analyticspro@byggefakta.dk