Bliv en del af Grow Your Business Friends netværket

Som bruger på Grow Your Business og har du mulighed for at blive en del af Netværket Grow Your Business Friends.

Med Grow Your Business Friends, har du mulighed for, uden beregning, at indgå i et kommercielt branchenetværk (i form af en kontaktliste). Langt de fleste af vores brugere, er også en del af Grow Your Business Friends.

Konceptet (med kontaktlisten) sikrer kort og godt, at du får en direkte kontaktoplysning til øvrige brugere på platformen og dermed mulighed for at drøfte forretning.

Alle tilmeldte er brugere af Grow Your Business og har derved en central rolle i deres virksomhed. Herunder i forhold til planlægning af fremtidige projekter, projektpartnerskaber, holddannelser m.m.

Det vil sige et netværk med alt fra CEO´s Markedsdirektører, Salgsdirektører, Kommercieldirektører, Partnerskabschefer, Partnere, Tilbudschefer mm.

Efterspørgslen til netværket er udsprunget fra flere af vores kunder – Så jo flere der melder til, jo mere værdi vil I kunne skabe for hinanden.

Sådan kommer du på listen:

Vil du have adgang til og selv være en del af listen, skriv en mail til cmj@byggefakta.dk med følgende:
    • Firmanavn
    • Dit fulde navn
    • Rolle/stillingsbetegnelse
    • Mailadresse
    • Telefonnummer
    • Link til din LinkedInprofil

Vi samler oplysningerne og sender listen ud til dem, der ønsker at være med en gang om måneden.

Vigtigt! Listen er fortrolig

For at skabe mest mulig kvalitet og professionalisme omkring de fælles kontakter, vil vi opfordre alle til at Grow Your Business Friends listen ikke distribueres til tredje part.

På den måde sikrer vi, at alle er en del af listen på lige vilkår.

Rigtig god fornøjelse!