SMART Oversigt

SMART API v2 opdatering

Ny opdatering af SMART API English version below SMART API v2 er nu tilgængelig. SMART API v2 indeholder opdateringer, der forstærker integrationen mellem SMART, projektinformationer og dit CRM-system. Opdateringen skal implementeres senest d. 1. oktober 2024, og du står selv for at implementere den nye opdatering.

Kom godt i gang med SMART - fag- og underentreprenører

Kom godt i gang med SMART som fag- og underentreprenør Se hvilke muligheder du som fag- og underentreprenør har med SMART, og hvordan du får vist lige netop de projekter, der er relevante for dig. Du kan på denne side finde indhold om:

Der mangler et projekt / jeg kan ikke finde et projekt i SMART

Der mangler et projekt / jeg kan ikke finde et projekt i SMART Der kan være flere årsager til, at du ikke kan finde et projekt i SMART. Herunder finder du de gængse årsager til, at et projekt ikke er i eller ikke er til at finde i SMART.

SMART kursus

Kom på (gratis) SMART kursus og bliv Superbruger Som bruger på SMART har du mulighed for at deltage på vores SMART kurser - og hermed få endnu mere ud af platformen.

Kom godt i gang med SMART - rådgivere

Kom godt i gang med SMART - som entreprenør, arkitekt, ingeniør eller håndværker Se hvilke muligheder du som entreprenør, ingeniør eller arkitekt har med SMART, og hvordan du får vist lige netop de projekter, der er relevante for dig. Vi anbefaler alle nye kunder på SMART at se denne introduktionsvideo, så du kan få mest muligt ud af dit...

Sådan arbejder du med dine projekter

Sådan arbejder du med de projekter, du har valgt i SMART I denne video går vi i detaljer med, hvordan du bearbejder og hermed arbejder med de projekter, du har udvalgt i SMART.

Søg specifikt på udbud

Søg og find relevante udbud i SMART I denne video gennemgår vi, hvordan du kan søge på udbud og samtidig hvordan du kan oprette notifikationer, så SMART automatisk finder relevante udbud frem til dig.

Sådan er SMART opbygget

Sådan er SMART opbygget I denne video kigger vi mere på, hvordan SMART er opbygget. Hermed får du indblik i alle de muligheder, som du har i SMART. Vi anbefaler at du ser denne video, så du nemt kan navigere rundt i SMART og hermed spare tid.

Find de rigtige projekter i SMART

Sådan finder du de rigtige projekter i SMART I denne video gennemgår vi de vigtigste elementer i SMART, som du bør kende til, for at du kan lave de helt rigtige søgninger for din virksomhed.

Kom godt i gang med SMART - leverandører

Kom godt i gang med SMART - som leverandør Se hvilke muligheder du som leverandør har med SMART, og hvordan du får vist lige netop de projekter, der er relevante for dig. Vi anbefaler alle nye kunder på SMART at se denne introduktionsvideo, så du kan få mest muligt ud af dit abonnement.