Byggefakta Byggefakta

  Sådan arbejder du med de projekter, du har valgt i SMART

  I denne video går vi i detaljer med, hvordan du bearbejder og hermed arbejder med de projekter, du har udvalgt i SMART.

  HubSpot Video

   

  Efter videoen ved du:

  • Hvordan du arbejder med dine valgte projekter i SMART
  • Hvordan du laver noter og aktiviteter på de projekter, du har valgt at holde øje med 
  • Hvordan du laver noter og aktiviteter på udvalgte firmaer og kontaktpersoner

   

  Videoen opsummeret

  I denne video kigger vi særligt på fanen 'Mine valg', og hvordan du arbejder med de projekter, du har valgt i SMART. Når du er inde på et projekt, kan du se detaljerne om projektet, men det er også her du kan arbejde med projektet ved at bruge notater og aktiviteter. Ved at lægge dine notater på projektet, vil du kunne følge udviklingen med jeres arbejde ifm. projektet. Du kan fastgøre nogle af dine noter, så de vigtigste vil blive vist øverst.
  Vil du eksempelvis gerne ringe til en aktør på projektet senere hen, kan du lave en aktivitet på dette. Du har muligheden for, at overføre dine aktiviteter til din outlook-kalender. 
  Det er desuden muligt at tilføje kontaktperson på jeres projekter, hermed hvilken person hos jer, som har en licens til SMART, der er ansvarlig på projektet. 

  Under 'Mine aktiviteter' kan du se alle de aktiviteter, du laver på projekter. Du kan vælge at sortere aktiviteterne efter f.eks. dagens aktiviteter. Desuden har du en oversigt over alle dine notater på projekter under 'Mine noter'.

  Under 'Mine firmaer', som er de firmaer, du har valgt at overvåge, kan du også tilføje noter og aktiviteter. Det kan eksempelvis være nyttigt, hvis du vil sikre at du får kontaktet eller noteret noget vigtigt på en samarbejdspartner. 

  Det er desuden muligt at tilføje aktiviteter eller noter til en kontaktperson i SMART.