Byggefakta Byggefakta

  Sådan finder du de rigtige projekter i SMART

  I denne video gennemgår vi de vigtigste elementer i SMART, som du bør kende til, for at du kan lave de helt rigtige søgninger for din virksomhed. 

  HubSpot Video

  Når du har set videoen, ved du:

  • Hvordan du laver og gemmer søgninger efter projekter, der matcher dine krav og ønsker.
  • Hvordan du laver og gemmer søgninger på firmaer
  • Hvordan du laver og gemmer søgninger på kontaktpersoner

   

  Videoen opsummeret

  Søgninger på projekter

  Under 'Alle projekter' findes søgefunktionerne øverst, som er her du kan lave søgninger efter projekter, der matcher dine krav og ønsker. Det er først og fremmest muligt at lave fritekstsøgninger, hvis du gerne vil se mere om et specifikt projekt. Ellers kan der søges ud for geografisk område, type af byggeri (f.eks. boligbyggeri), byggeart (f.eks. nybyggeri), byggestart og -slut samt budget. Under 'flere valgmuligheder' i højre side er der endnu flere kriterier, som du kan sortere din søgning ud fra - bl.a. roller, hvis du kun vil se projekter, hvor eksempelvis totalentreprenøren er valgt.


  Af den liste, som du nu har fået frem ud fra din søgning, kan du sortere på bl.a. budget, for nemmere at kunne prioritere din indsats på projekterne fra listen. Listen med interessante projekter for dig kan også ses visuelt med en kortvisning. Desuden kan du skræddersy listen, så den viser lige de informationer, som er vigtige for dig. Du kan gemme dine søgninger, så de er nemme at finde frem næste gang, du bruger SMART. 

  Søgninger på firmaer

  Arbejder du med søgninger på firmaer, kan disse laves under 'Alle firmaer'. Her er der igen mulighed for at lave fritekstsøgninger, hvis du har en specifik virksomhed i tankerne, som du gerne vil følge. Derudover er søgemulighederne: firmaets rolle, geografisk placering, byggestart og -slut samt budget. Vær opmærksom på, at mulighederne ved geografisk placering her er ift. hvor firmaerne holder til - ønsker du i stedet at se firmaer, der f.eks. arbejder i Region Hovedstaden og ikke nødvendigvis holder til der, skal dette vælges under 'Flere valgmuligheder'. 

  Listen du nu får frem kan sorteres ud fra, hvem der har flest projekter eller hvem, der har størst projektsum. Denne søgning kan også gemmes, så du nemt kan finde den frem igen. 

  Søgninger på kontakter

  Du kan lave søgninger på kontaktpersoner, som er registreret i SMART. Disse søgninger kan være fritekstsøgninger. Ellers er søgemulighederne: firmaets rolle (kontaktpersoner, som har været tilknyttet et projekt som f.eks. totalentreprenører), byggestart og budget.