Byggefakta Byggefakta

  Sådan er SMART opbygget

  I denne video kigger vi mere på, hvordan SMART er opbygget. Hermed får du indblik i alle de muligheder, som du har i SMART. Vi anbefaler at du ser denne video, så du nemt kan navigere rundt i SMART og hermed spare tid.

  HubSpot Video

  Når du har set videoen, ved du:

  • Hvad forskellen på 'Mine valg' og 'Alle projekter' er
  • Hvor du nemt finder informationer på de projekter og firmaer, som du har valgt at følge
  • Hvordan du retter dine personlige indstillinger - såsom hvornår du ønsker direkte besked på mail
  • Hvilke informationer du kan se på et projektkort, et firmakort samt et kontaktkort.

   

  Videoen kort opsummeret

  I denne video ser vi nærmere på SMARTs opbygning. Til at starte med, er det vigtigt at kende forskel på de to muligheder i venstre side; 'Mine valg' og 'Alle projekter'. Alle projekter er det datagrundlag, som du har købt adgang til. Under 'Mine valg' findes de projekter, som du har valgt at få information om fra databasen af - enten manuelt under 'Alle projekter' eller gennem de kriterier, som du tidligere har sat op. I øvre højre hjørne under 'Mine projekter' kan du ved knappen 'Opret notifikation - projekt' både oprette en ny notifikation men også se de notifikationer, som du allerede har oprettet. Der kan oprette så mange notifikationer, som det ønskes.

  Under 'Mine valg' findes også mine firmaer. Her ses alle de firmaer, som er tilknyttet de sager, som er valgt under mine projekter. Kigges der under kunder og konkurrenter, finder man her de firmaer, som man selv har fundet og bedt om at få notifikationer på, når de bliver involveret i nye projekter. 
  Derudover findes der i menuen mine kontakter, som er personer, man har valgt at følge. 

  Kigges der på den overordnede struktur i SMART, finder du din profil ved øverste højre hjørne (cirkel med initialer). Her kan du se dine profilindstillinger, som du indtastede ved opsætningen. Du kan bl.a. rette til, hvornår du ønsker at få meddelelser fra systemet (f.eks. én gang om ugen). Desuden kan du se dine kontooplysninger, som hvem din kontaktperson er. Ved siden af ikonet med dine initialer er et ikon med en megafon, hvor nye tiltag i systemet kan ses. Her opdaterer vi løbende, når der kommer nye funktioner i SMART.

  Projektkort, firmakort og kontaktkort

  Under 'Alle projekter' vil det nu gennemgås, hvordan et projektkort (Alle projekter), et firmakort (Alle firmaer) og et kontaktkort (Alle kontakter) ser ud. På et projektkort kan det ved hvert projekt ses, hvilke kategorier projektet tilhører. Desuden kan man se, hvor langt projektet er, yderligere projektinformationer og eventuelle noter fra vores researchafdeling. I projektkortet kan nyeste opdateringer på projektet også ses - samt information om hvornår vi forventer, at projektet bliver opdateret med nye informationer. Projektkortet viser derudover hvilke firmaer, der er tilknyttet projektet samt hvilke materialer vi har registreret, der skal bruges på det valgte projekt. 

  Ved et firmakort findes gængse oplysninger om et firma som CVR nr., nyeste opdateringer vedrørende firmaet i SMART, en liste med alle de projekter, som vi har registeret, at firmaet er tilknyttet samt hvilke kontaktpersoner/projektledere vi i gennem tiden har registreret på firmaet. 

  Ved et kontaktkort ses de oplysninger, vi har på denne kontaktperson, hvilket kan være en e-mail. Derudover ses nyeste opdateringer vedrørende denne person samt en liste med projekter, som denne person er tilknyttet.