Byggefakta Byggefakta

  Der mangler et projekt / jeg kan ikke finde et projekt i SMART

  Der kan være flere årsager til, at du ikke kan finde et projekt i SMART. Herunder finder du de gængse årsager til, at et projekt ikke er i eller ikke er til at finde i SMART.

  Er det et projekt, vi dækker?

  Vi registrerer 85% af det professionelle projektmarked. Vores projektplatform SMART indeholder detaljerede informationer om både aktive, planlagte og afsluttede byggeprojekter - og lige nu indeholder databasen information på mere end 13.000 aktive projekter.

  Vi overvåger hermed al professionelt byggeri, og projekterne er lige fra mindre renoveringer på skoler til opførelse af større byggerier i milliardklassen. Databasen har derfor ikke informationer om Hr. og Fru Jensens byggeri af et nyt parcelhus. Et mindre privat byggeri som dette, vil ikke kunne findes det i SMART.

  Søger du det rigtige sted i SMART?

  En anden årsag til, at et projekt ikke kan findes i SMART, kan være at der ledes det forkerte sted. SMART er overordnet opbygget i to parametre; 'Mine projekter' og 'Alle projekter'. 

  'Alle projekter' er det datagrundlag, som du har købt adgang til - og det er her, du kan søge efter nye projekter.
  'Mine valg' er de projekter, som du har valgt at få information om fra databasen af - enten manuelt under 'Alle projekter' eller gennem de kriterier, som du har sat op, da du udførte opsætningsguide.

  Ved 'Mine projekter' er desuden mine firmaer, mine kontakter og mine udbud - hermed de firmaer, kontaktpersoner og udbud, som du har valgt at holde øje med og som er tilknyttet de sager, der er valgt under mine projekter.
  Derudover er der mine aktiviteter og mine noter tilknyttet 'Mine valg'.

  Ved 'Alle projekter' er desuden alle firmaer, alle kontakter og alle udbud. Det er derfor her, der skal ledes efter et nyt projekt, firma, kontaktperson eller et udbud. 

  Vil du kende mere til forskellen på 'Alle projekter og 'Mine projekter', anbefaler vi, at du ser denne video med information om SMARTs opbygning og mange muligheder - find videoen her >>

  Vores tips til at lave søgninger

  Er du i tvivl om, hvordan du sætter nye søgninger efter relevante projekter op i SMART, anbefaler vi, at du ser denne video, som guider dig igennem at lave præcise søgninger - find videoen her >>

  Er det udbud, som du leder efter, anbefaler vi dig at se denne video, der viser, hvordan du kan søge og gemme relevante notifikationer på udbud >>

  Yderligere information

  Kontakt os, hvis du har spørgsmål til ovenstående, eller hvis du har et projekt, du ønsker hjælp til at finde. Telefon kundeservice: 7025 3031