Hvad klikker mine besøgende på?

Under 'Site content' kan du se en liste over hvilke sider, aktører der har besøgt din side har klikket på. Samtidig kan du her se, hvis de har downloadet en brochure eller lignende. I denne video kan du i detaljer se, hvad tallene ved ’Site content’ viser, samt hvad tallene betyder for dit website.

Se videoen og hør mere om:

• Hvad der sker af aktiviteter på dit website – hvor mange har kigget på dine sider, hvor mange har klikket på siderne osv.
    • Hvor du ser, hvilke af dine sider, der er mest besøgte og eftertragtede

Det kan du se ved ’Site content’:

Du finder 'Site content' i menuen til venstre, når du er logget ind på din Analytics PRO. 'Site content' er de sider, som I har på jeres hjemmeside. Her får du derfor et overblik over hvad der er blevet besøgt på jeres hjemmeside.

Her i starten kan du se et overblik ved en graf, der viser antal page views, sessions og downloads/clicks. Grafen får ud fra den givne periode, som du har valgt i øverste højre hjørne. Til højre ser du nogle nøgletal (flere af dem vises i grafen) som antal aktiviteter, som er page views, samt antal downloads/clicks. Desuden ser du users, som er antal brugere, der har været inde på jeres hjemmeside samt hvor mange sessioner, som brugerne er fordelt på. Kigger du under dette, ser du identified companies. Det er de besøgende virksomheder, som vi har identificeret i vores Projektdatabase, der har været inde på jeres side - samt antal projekter, som disse virksomheder på nuværende tidspunkt er involveret i.

Scroller du længere ned, kan du se aktivitetsdetaljerne. Disse kan vælges at blive gemt i eksempelvis en pdf eller de kan printes. Du kan også vælge hvor mange visninger, du vil se af gangen. Derudover kan du søge på en specifik side, hvis du ønsker at se statistik på den.

Ser du nærmere på en af aktiviteterne i listen, kan du se den type af aktivitet, der er tale om såsom page view. Desuden kan du se antal aktivitet på denne side, antal sessioner og users samt antal identificerede virksomheder.

Klikker du nærmere ind på en af siderne fra listen, får du vist hvilke identificerede virksomheder, der har besøgt siden. Her kan du også se antal aktiviteter og users fra hver virksomhed - og desuden vises der projekter, som virksomhed er involveret i fra vores Projektdatabase, samt den estimerede samlede værdi på disse projekter.
    Går du længere ned på denne side, kan du se referrers. Det vil sige, hvor kommer de besøgende på denne side fra. Det kan eksempelvis være fra Google - her kan du også se, hvor mange aktiviteter, forskellige brugere, sessioner og identificerede virksomheder, der kommer fra Google.