Byggefakta Byggefakta

Hvilke aktører besøger og interagerer på min side?

Under 'Company types' kan du se en liste over hvilke aktører, der har besøgt din side. I denne video kan du få indsigt i hvad tallene ved ’Company types’ konkret viser, samt hvad tallene betyder for dig.

Brug videoen om ’Company types’ til at få indsigt i:

• Hvilke virksomhedstyper, hvilket er aktører i branchen, der besøger og interagerer på jeres sider
    • Hvor ofte disse aktører interagerer på jeres sider

Det kan du se ved ’Company types’:

Under ’Company types’ kan du få indblik i hvilke typer af aktører i branchen, der besøger og interagerer mest på jeres side. Øverst på siden kan du se et diagram over de virksomhedstyper, der har besøgt din hjemmeside indenfor den periode, som der er valgt i øverste højre hjørne. Til højre fra grafen kan du se fordelingen af virksomhedstyperne i tal.

Længere nede ses 'Company type details', hvor dine besøgende også er inddelt i virksomhedstyper. Som det første ses typen, hvorefter hovedkategorien for typen ses. Ved siden af dette vises antallet af virksomheder, der tilhører denne type og som har besøgt jeres hjemmeside. Derefter viser tallene ved ’All activity’ hvor megen aktivitet, de besøgende virksomheder har haft. ’Sessions’ er betegnelsen for hvor mange forskellige besøg fra virksomhedstypen der har været. ’Users’ viser hvor mange brugere der har besøgt din hjemmeside indenfor hver virksomhedstype.

Klikker du ind på en specifik virksomhedstype, som f.eks. arkitekt, kan du se listen over de arkitekter, som har besøgt din hjemmeside. Du kan altid hente disse lister som eksempelvis pdf, eller du kan printe dem. Du kan også vælge hvor mange virksomheder, du vil se af gangen. Er der en specifik arkitekt, du gerne vil søge på, kan det gøres i søgefeltet.

Du kan i listen med arkitekter se mere information omkring hvilke aktiviteter, som hver identificeret arkitekt har haft på din hjemmeside samt hvilke projekter, som vi har matchet med vores Projektdatabase, arkitekten er involveret i. Klikker du videre ind på en af arkitekterne, kan du se en graf og ved siden af tal der viser den samlede aktivitet, antal users, antal page views samt downloads, som denne arkitekt har haft på din hjemmeside.

Desuden kan du lidt nede se antal af projekter, som arkitekten er involveret i på nuværende tidspunkt fra vores Projektdatabasen samt den samlede estimerede værdi af disse projekter. Listen herunder viser disse projekter. Her kan du se projekttypen, projektnavnet, byen projektet foregår i, værdien af projektet, hvornår det har start samt hvilken kontaktperson, der er tilknyttet projektet (man skal dog være obs. på, at den kontaktperson er tilføjet ved projektets opstart og kan være ændret siden).

Klikker du ind på et af projekterne i denne liste, vil du blive henvist til vores projektdatabase - enten FaktaNet Live eller SMART. Dette er dog kun muligt, hvis du er bruger på vores Projektdatabase. Du skal dermed være bruger på vores Projektdatabase for at kunne se nærmere på de projekter, som virksomheden er involveret i. Har du spørgsmål til dette, kan du altid tage fat i din kontaktperson hos Byggefakta og spørge dem.

Går vi tilbage til listen med projekter, er der efter disse 'Activity details'. Det er den aktivitet, som den arkitekt der kigges på, har haft på ens side. Det vil sige, at arkitekten har været inde og kigge på de sider, der er i denne liste.

Længere nede på siden ses 'referrer details'. Dette er hvor dine besøgende kommer fra f.eks. Google.

Klikker du tilbage på 'Company types' i menuen til venstre, kommer du tilbage til oversigten, hvor du har mulighed for at se nærmere på en af de andre virksomhedstyper.