Kom på (gratis) SMART kursus og bliv Superbruger

Som bruger på SMART har du mulighed for at deltage på vores SMART kurser - og hermed få endnu mere ud af platformen.

Vi anbefaler, at du ser de forskellige videoer i vores hjælpeunivers, for at se SMARTs mange muligheder. Derudover tilbyder vi dig (gratis) deltagelse på et af vores SMART kurser, så du kan sikre dig, at du får så meget ud af platformen som muligt.

Se vores online SMART kursus for entreprenører, arkitekter og ingeniører >>
    Se vores online SMART kursus for leverandører >>

Når du har deltaget på kurset, kan du:

• Oprette intelligente filtre, så du kun får relevante projekter frem
    • Skabe dit markedsoverblik hurtigt og enkelt
    • Opsætte notifikationer om nye projekter, firmaer og evt. udbud
    • Bruge CRM-funktionerne: Aktiviteter, noter og ansvarlig
    • Lave firmaanalyser og overvåge samarbejdspartnere og konkurrenter
    • Tilpasse din personlige opsætning af mail, mobilversion mv.

Lær SMART bedre at kende - allerede nu!

Se vores videoer om SMARTs funktioner lige her: